Статистика
Регистрирани Клиенти: 163
Активни Сервери: 74
Активни Играчи: 2147
Вкупно Играчи: 3841
Не чекај! Биди и ти дел од оваа мрежа!

24/7 Online
24/7 DDoS Secure

Нарачај
Основен Пакет
5 GB Web простор
10 GB Месечен трансфер (Bandwidth)
5 Емаил Акаунти
5 ФТП Акаунти
5 Под-домени
Нарачај
Супериор Пакет
10 GB Web простор
20 GB Месечен трансфер (Bandwidth)
10 Емаил Акаунти
10 ФТП Акаунти
10 Под-домени
Нарачај
Неограничен Пакет
∞ GB Web простор
∞ GB Месечен трансфер (Bandwidth)
∞ Емаил Акаунти
∞ ФТП Акаунти
∞ Под-домени
Нарачај
За Нас
Ние сме хостинг, основан на 14.12.2015 година. И од досегашната работа можеме да кажеме дека длабоко навлеговме во хостинг индустријата во Македонија.Ја здобивме довербата на нашите клиенти како што и привлекуваме клиенти секојдневно со нашите брзи, стабилни и евтини сервери. Серверите се хостираат на Intel i7 машини со по 32 ГБ рам и 500mbps upload конекција.
Форум
Имате прашања, предлог или ве интересира дружење со останатите клиенти на Сигма Хостинг? Регистрирајтесе на нашиот форум!
Поддршка
Имате прашања, предлог или ве интересира дружење со останатите клиенти на Сигма Хостинг? Регистрирајтесе на нашиот форум!
Сигма Хостинг 2015/2016. Сите права задржани!